Η ιστορία μας

Η πορεία μας και όλα όσα έχουμε προσφέρει

397440
ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ
158976
ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
131800
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
46
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ

Σας ενημερώνουμε ότι στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Β.Δ.Μ.) έχει χορηγηθεί άδεια λειτουργίας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) .

Πιστοποίηση ACTA

Τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Β.Δ.Μ.) Κομμωτικής – Αισθητικής αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του στο χώρο της ομορφιάς εγκαινίασαν τη συνεργασία τους με τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού ΑCTA A.Ε. , επιτυγχάνοντας έτσι την πιστοποίηση των σπουδών των αποφοίτων τους.

b.a studies.

Οι σχολές μας από το 1973 βρίσκονται ενεργά στο χώρο της Κομμωτικής & Αισθητικής μιας και η Πρόεδρος μας κα Τυρογαλά είναι γνώστης των ειδικοτήτων Κομμωτικής – Αισθητικής με 41 χρόνια εμπειρίας.
Τα ιδιόκτητα μας κτήρια μας στον Πειραιά: Σωτήρος 63 & Θεάτρου 143 -145 καθώς και η νέα μας σχολή που βρίσκεται στην Σάμου 4 κ Μεσογείων Αγία Βαρβάρα, έχουν φιλοξενήσει στα χρόνια που πέρασαν εκατοντάδες μαθητές και ευχαριστημένους πελάτες.
Οι εκπαιδευτές των σχολώ μας έχουν πάνω από 7 χρόνια προϋπηρεσίας.
Οι αγαπημένοι μας συνάδελφοι τιμούν με το να προσλαμβάνουν τους μαθητές μας ξέροντας ότι το ba studies είναι εγγύηση. Το μεγαλύτερο μας βραβείο αλλά και η ανταμοιβή μας είναι ότι τα παιδιά μας βρίσκουν αμέσως εργασία χάρις της μοναδικής μας εκπαίδευσης.
Η πιο μεγάλη μας επίδειξη είναι να βλέπουμε νέους ανθρώπους που ακούμπησαν τα όνειρα τους σε μας να φτάνουν στον στόχο τους και να ανοίγουν δικά τους studios.

Πιστοποιημένο κέντρο από το Υπουργείο Παιδείας. ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ Α/17649.9 Οκτ. 2012

Αγαπητέ Γονέα,

Το δράμα των νέων που είναι εκπαιδευμένοι αλλά άνεργοι, έχει σφραγίσει τη ζωή μας και χαρακτηρίζει το μέγεθος της κρίσης και το βάθος της ύφεσης. Για την επιλογή γνώσης με στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων είναι αναγκαία η σωστή ενημέρωση για την ποιοτική κατανόηση των αιτιών της κρίσης. Μόνο τότε μπορούν να γίνουν σωστές επιλογές για μια ασφαλή πορεία προς την έξοδο από την κρίση. Στις κρίσεις είναι γνωστό ότι, ούτε όλα χάνονται ούτε όλοι! Αυτός που αντιδρά σωστά, γνωστικά και μεθοδικά, όχι μόνο επιβιώνει αλλά και αναδεικνύεται. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
Ποιός είπε ότι η κρίση έχει μόνο απειλές; Η κρίση έχει και ευκαιρίες.
Ακριβώς αυτή η αντίληψη μας οδήγησε στα παρακάτω κριτήρια για το μέλλον των παιδιών μας, για τα παιδιά μας που θέλουμε να μείνουν εδώ και όχι να αναγκαστούν να φύγουν στο εξωτερικό.
• Επειδή είμαστε επαγγελματίες διακεκριμένοι στον κλάδο.
• Επειδή η σωστή κατάρτιση από ειδικούς καθορίζει την επαγγελματική πορεία , αλλά και την ποιότητα της ζωής των παιδιών μας.
• Επειδή σαν λαός ποτέ δεν το βάλαμε κάτω και η γνώση ήταν πάντα οδηγός μας.